Odzivne spletne strani

Danes vse več ljudi, poleg običajnih računalnikov za brskanje po spletu in opravljanje spletnih nakupov, uporablja pametne mobilne telefone in tablice. Zato morate svojim obiskovalcem, poleg standardne spletne strani, ponuditi tudi spletne strani in trgovine, ki so prilagojene tem napravam.

Če so danes take spletne strani želene, bodo že jutri nuja, brez katere boste izgubljali vsak dan več in več potencialnih strank.

Zato vse spletne strani, ki jih izdelamo, sledijo najnovejšim trendom oblikovanja. Na tak način poskrbimo, da bodo vaše spletne strani učinkovito prodajale in podajale ustrezne informacije vsem obiskovalcem, ki na stran dostopajo iz klasičnih računalnikov ali pametnih telefonov in tablic. Pri tem ni pomembno, kateri operacijski sistem te naprave poganja. Vse strani so izdelane v tako imenovanem odzivnem dizajnu (responsive design).

Odzivni dizajn je način oblikovanja spletnih strani, ki poskrbi, da se strani samodejno prilagajajo različnim napravam in velikostim zaslonov. Strani in trgovine odlično delujejo in seveda tudi izgledajo na vseh napravah z Windows, Linux, Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry ali katerim koli drugim operacijskim sistemom. Poleg izgleda se tudi delovanje spletnih strani samodejno prilagodi mobilnim napravam z zaslonom na dotik.

Urejanje vsebine odzivnih spletnih strani od vas ne zahteva nobenega dodatnega truda. Urejate in vzdržujete samo eno spletno stran, za vse ostalo poskrbi naša najsodobnejša tehnologija.

Pet ključnih prednosti odzivnih spletnih strani:

1 Popolna prilagoditev vsem napravam: Vsebina strani bo prikazana v različici, ki najbolje ustreza posamezni napravi.
2 Napredna sinhronizacija: Vsebina mobilne spletne strani je popolnoma sinhronizirana s klasično stranjo.
3 Odlična uporabniška izkušnja: Obiskovalcem strani najprej ponudimo tiste vsebine, ki so zanje najbolj pomembne.
4 Povečanje ciljnega trga: Z uporabo mobilne spletne strani se krog vaših potencialnih strank razširi tudi na vse uporabnike mobilnih naprav, ki vam bodo ob obisku zelo hvaležni, saj je brskanje po strani prilagojeni za uporabo na mobilnih napravah mnogo prijaznejše.
5 V koraku s časom: Mobilne spletne strani so trend in bodo v prihodnosti zaradi vedno večje uporabe mobilnih naprav postale nepogrešljive.

Brskanje po internetu z mobilnih telefonov in tablic ima določene omejitve, zato je potrebno mobilne spletne strani prilagoditi tako, da uporabnik hitro in enostavno najde informacije ter da lahko dostopa do vseh funkcij, ki jih zagotavlja klasična spletna stran.

Mobilne spletne strani so narejene tako, da sistem samodejno zazna ali je obiskovalec obiskal spletno stran preko klasičnega računalnika ali preko mobilnega telefona ali tabličnega računalnika ter prikaže vsebine v različici, prilagojeni posamezni napravi.

ARS LUNA

Helena Štibelj s.p.
Čepulje 16
4000 Kranj

T: +386 51 22 99 17
T: +386 41 95 19 59
E: info@arsluna.com

Prijava na novice

Nastavitve piškotkov