Registracija domen

Nimate registrirane domene? Pomagamo vam poiskati ustrezno ime glede na vašo dejavnost in želje, preverimo ali je želeno ime razpoložljivo in v vašem imenu izvedemo samo registracijo domene.

Gostovanje domene

Registrirana domena potrebuje gostovanje, v katerem bo spletna stran živela. Na vrsto gostovanja vpliva veliko dejavnikov, kot npr. predvideno število obiskovalcev, število artiklov v spletni trgovini ... Poleg gostovanja vam uredimo tudi naslove e-pošte.

Grafično oblikovanje

Grafični izgled strani ustvari prvi vtis na obiskovalca, zato se še posebej potrudimo, da je stran unikatna, lepa in posebna. Pri tem izhajamo iz vaših želja in celotne grafične podobe vašega podjetja. Celotno grafično podobo podjetja za vas lahko tudi ustvarimo.

Fotografija

Vas skrbijo fotografije? Fotografiranje lahko opravimo namesto vas ali vam poiščemo profesionalnega fotografa.  Fotografije lahko obdelamo s profesionalnimi orodji in jih pripravimo za objavo na spletu.

Načrtovanje spletne vsebine

Vsebina spletne aplikacije je ravno tako pomembna, kot sam izgled. Šele prava vsebina je pika na i vašega spletnega mesta. Zato skupaj z vami skrbno načrtujemo spletno vsebino, da bo vaše spletno mesto uporabniku kar najbolj prijazno ter profesionalnega izgleda.

Skrb za vsebino

Urejanje naših spletnih strani in trgovin je zelo preprosto, zato ga vsak lahko izvaja sam, kjerkoli in kadarkoli. Če pa nimate časa, lahko skrb za vsebino prepustite kar nam. Lahko vam napišemo in oblikujemo tekste, naredimo fotografije, ki jih lahko tudi obdelamo. Na ta način boste imeli neprekoslivo in aktualno vsebino.

SEO optimizacija spletnih strani

Ko je spletna stran ali trgovina postavljena in vsebina oblikovana ter objavljena, je čas da poskrbimo za visoko uvrstitev med rezultati iskanja v spletnih iskalnikih. Za to uporabljamo profesionalna orodja in večletne izkušnje pri optimizaciji spletnih strani.

Analiza obiskov

Ko spletna stran nekaj časa deluje, je čas, da opravimo analizo obiskov in glede na rezultate analize izvedemo morebitne popravke vsebine. S tem podaljšamo čas prisotnosti obiskovalcev na strani in tako povečamo možnosti za vzpostavitev kontakta ali nakup v spletni trgovini.

Oglaševanje

Poleg tega lahko poskrbimo za tudi za spletno oglaševanje, ki bo privabljalo še več potencialnih strank. Pripravimo vam oglasno kampanijo za Google, akcijo na Facebooku, vam pomagamo oblikovati reklamne letake in drug reklamni material.

E-poštni marketing

Na vašo željo lahko pripravimo vsebino prodajnih pisem in uredimo e-mail marketing, ki je prav tako dobrodošla strategija pri širjenju trga. Oblikujemo reklamna sporočila in jih v vašem imenu lahko tudi razpošiljamo.

Vzdrževanje in podpora

Vaše spletno mesto vzdržujemo in Opravljamo redne preglede vsebine. Na osnovi pregledov vsebine vam svetujemo glede dopolnitev in popravkov vsebine.

Obenem ves čas posodabljamo ter dopolnjujemo platformo in vam jo po potrebi nagradimo.

 

ARS LUNA

Helena Štibelj s.p.
Čepulje 16
4000 Kranj

T: +386 51 22 99 17
T: +386 41 95 19 59
E: info@arsluna.com

Prijava na novice

Nastavitve piškotkov